Har du erfarenhet av sexuella handlingar i utbyte mot ersättning?

 

 

Ersättningen kan exempelvis vara pengar, resor, kläder, alkohol eller droger. De sexuella handlingarna kan ha skett över nätet och/eller genom fysiska träffar. Vi vänder oss till alla barn och unga mellan 12 – 20 år oavsett könsidentitet, sexuell läggning eller bakgrund. 

Du bestämmer själv vad du vill prata om. Några vanliga anledningar till att vi har kontakt med barn och unga kan vara på grund av dåligt mående, att det är jobbigt hemma eller funderingar på att vilja sluta ha sex mot ersättning.

Vi på Alltid Sedd finns här för dig. Vi lyssnar, tror på dig och dömer inte. Du kan vara anonym och vi har tystnadsplikt.

Vårt stöd

 

Chatt
Varje tisdag och torsdag mellan 19:00 – 21:00 kan du chatta med oss anonymt i vår stödchatt. Du kan även få stöd via Kik, Snapchat, Whatsapp eller den app som passar dig bäst. Chatten bemannas av Alltid Sedds volontärer och anställda. Alla som du möter i chatten har genomgått utbildning i att möta personer som har erfarenhet av sexuella handlingar mot ersättning, sex som självskadebeteende, övergrepp och våld. 

Klicka här för att komma till chatten.

 


Stödkontakt

En stödkontakt innebär att du får möjlighet att chatta eller prata i telefon med någon av våra volontärer antingen under en kortare eller längre period. Alla våra volontärer har genomgått utbildning i att möta människor som har erfarenhet av sex mot ersättning, sex som självskadebeteende, övergrepp och våld.

Kontakten sker på dina villkor, och det är du som bestämmer om och när du vill avsluta. 

För att få en stödkontakt kan du maila oss till info@alltidsedd.se, eller kontakta oss via instagram på kontot alltidsedd_kontakt, så når vi ut. Om du vill vara anonym krävs det att ditt konto är anonymt, eller att du skapar en tillfällig mejladress att ta kontakt med. 

 

Medföljning

Ibland kan det kännas tungt att behöva ta sig ensam till exempelvis polisen, möten med vården eller socialtjänsten. Vi kan följa med dig!

I praktiken innebär medföljning att vi erbjuder dig ett medmänskligt stöd, som kan stötta dig i kontakten med vård, myndigheter och andra instanser. Vi kan möta upp dig för att prata en stund innan, följa med till mötet och samtala en stund efteråt.  

Vi som följer med är anställda på Alltid Sedd. Då vi är belägna i Stockholm har vi för närvarande enbart möjlighet att följa med i närområdet. Maila oss till info@alltidsedd.se, eller kontakta oss via instagram på kontot alltidsedd_kontakt