Bli Volontär

 

Välkommen till en digital rekryteringsträff!

Onsdag 4 augusti klockan 19:00 bjuder vi in dig till en digital rekryteringsträff inför kommande utbildning. Under träffen får du information om vilka vi är samt vad det innebär att vara volontär. Utöver det genomgår alla deltagare en kort enskild intervju på ca 10 minuter. Du förbinder dig inte till något genom att anmäla dig till och delta på rekryteringsträffen – dock önskar vi att du som är anmäld deltar, om du inte meddelat förhinder.

För att vara volontär hos Alltid Sedd måste du vara minst 22 år, bo i Stockholms län och definiera dig som kvinna. Som volontär hos oss deltar du i det uppsökande arbetet online mot ungdomar som har sex mot ersättning eller är i någon form av sexuell exploatering. Under handledning av föreningens socionomer befinner du dig på forum på nätet där våra ungdomar befinner sig, sträcker ut en – digital – hand och försöker etablera en kontakt för att kunna stötta ungdomen i tillvaron.

För att bli volontär måste du genomgå en obligatorisk volontärutbildning för att delta i det uppsökande arbetet. (Blir du antagen som volontär kommer du förväntas lämna in ett utdrag från belastningsregistret inför utbildningen).

Nästa utbildning är inplanerad till 11-12 september. Vi planerar att utbildningen kommer genomföras i fysisk form, men följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kan komma att genomföra utbildningen digital.

Är du nyfiken på att bli en del av vårt härliga gäng? Fyll i kontaktformuläret nedan!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor till info@alltidsedd.se.