Styrelsen

 

Ulrika Persson

Ulrika Persson

Ordförande

Hej! Jag heter Ulrika och är socionom, jag jobbar som samordnare för Barnahus i Botkyrka. Jag har jobbat med ungdomar på olika vis i flera år, som socialsekreterare, fältassistent och kriminalvårdare. Jag jobbade mycket med Föreningen Storasyster när det startade och hade hand om volontärerna, utbildning och massor av annat. Jag startade Alltid Sedd 2019 med visionen att fler i utsatta situationer ska bli sedda. Vår målgrupp förtjänar så otroligt mycket mer än vad samhället hittills förmått ge dem. Det vill vi ändra på!

0707-297 394

 

Linda Bohlin

Linda Bohlin

Vice ordförande

Linda, från Stockholm. Jag jobbar som advokat och marknadsföringsansvarig på advokatbyrå, speciellt inriktad på familjerätt och brottmål. Jobbat med juridik sedan 2011 och jobbar mycket med barn och brottsoffer. Har genom mitt jobb som jurist blivit genuint intresserad av ämnet och tillskansat mig goda kunskaper som jag hoppas kunna dra nytta av i arbetet med föreningen.

linda@alltidsedd.se

Isabell Öhrström

Isabell Öhrström

Ledamot

Isabell Öhrström, från Stockholm men som flyttat ned till Småland! Jag är socionom och har jobbat både inom myndighet som socialsekreterare samt som kurator inom geriatrik. Jag vill vara med och jobba med Alltid Sedd för att det är en målgrupp som är så bortglömd. Att ha de upplevelserna som vår målgrupp har är något som skapar problem i deras nutid men även i deras framtid.
Först behöver en person bli sedd, få hjälp att skapa förståelse och ett sammanhang för sin egen situation och sedan få stöttning i att gå vidare. Genom att synliggöra den här problematiken – och det självskadebeteende det många gånger fungerar som – tror jag på att fler kan få hjälp.

 

Susanne Svensson

Susanne Svensson

Ledamot

Susanne heter jag och har lång erfarenhet av socialt arbete inom ideburen sektor inom hemlöshet, våldsutsatthet och jämställdhet. Jag är driven inom ledarskap och har hög kompetens inom samverkan. Jag brinner för mångfaldsfrågor och har valt att engagera mig i Alltid Sedd för att föreningen gör ett unikt och mycket viktigt arbete. Jag bidrar som ledamot till metod, finansiering och verksamhetsutveckling.

susanne@alltidsedd.se

 

 

Erik Buller

Erik Buller

Sekreterare

Jag är civilingenjör och brinner för att lära mig nya saker. Jag är egen företagare, arbetar som projektledare och pluggar juridik. När jag slutade gymnasiet för mer än 20 år sedan hade jag IG i matte, fysik och kemi men efter fem år började jag plugga på Högskola och efter ytterligare fem år tog jag examen därifrån. Jag är otroligt tacksam för att jag kunde få en andra chans och för att personer i min omgivning trodde på mig även om oddsen inte var till min fördel. Genom den resan har jag en tro på att man alltid förtjänar fler chanser och att alla människor har en inneboende förmåga och vilja till förändring.

erik@alltidsedd.se

 

 

Medarbetare

 

Sofie Markne

Sofie Markne

Verksamhetsansvarig

Engagera dig, eller bara säg hej!

072-886 76 55

Ringvägen 100, 118 60 Stockholm

info@alltidsedd.se