Styrelsen

 

Linda Bohlin Jacobsson

Linda Bohlin Jacobsson

Ordförande

Linda, från Stockholm. Jag jobbar som advokat och marknadsföringsansvarig på advokatbyrå, speciellt inriktad på familjerätt och brottmål. Jobbat med juridik sedan 2011 och jobbar mycket med barn och brottsoffer. Har genom mitt jobb som jurist blivit genuint intresserad av ämnet och tillskansat mig goda kunskaper som jag hoppas kunna dra nytta av i arbetet med föreningen.

070-275 07 97

 

Susanne Svensson

Vice ordförande

Susanne heter jag och har lång erfarenhet av socialt arbete inom idéburen sektor inom hemlöshet, våldsutsatthet och jämställdhet. Jag är driven inom ledarskap och har hög kompetens inom samverkan. Jag brinner för mångfaldsfrågor och har valt att engagera mig i Alltid Sedd för att föreningen gör ett unikt och mycket viktigt arbete. Jag bidrar som ledamot till metod, finansiering och verksamhetsutveckling.

susanne@alltidsedd.se

Sophie Poppendicker

Sophie Poppendicker

Kassör

Är en konsult till titel som jobbar inom Lön, HR och ekonomi. Mer ofta än sällan hamnar jag i hjälpande situationer i livet och har lärt mig genom egna erfarenheter och genom andra vad för personer som finns ute i världen.
För mig var det enkelt att tacka ja till detta uppdrag där jag med mina kunskaper kan stötta föreningen så alla dessa unga våra volontärer hittar där ute får rätt stöd och hjälp. 
Pia Radda

Pia Radda

Ledamot

Pia här, jag är personalvetare med många år i benen inom HR. Min drivkraft och det jag brinner för är att alla ska få lika chans till att lyckas och ha det bra. Jag ogillar starkt orättvisor och det cyniska i att utnyttja människor, särskilt de som behöver andras stöd mer. Att få vara med och bidra till att se, uppmärksamma samt guida unga personer till något bättre än risken för utanförskap och exploatering, gjorde mitt val att vara ledamot i styrelsen för Alltid Sedd, till ett mycket enkelt val. Alltid Sedd är unik i sitt slag och jag vill tillsammans med övriga i organisationen bidra med min erfarenhet av arbete med människor till att verka för att utnyttjande och exploatering av unga upphör.

Nina Ekman

Nina Ekman

Ledamot

Hej! Jag heter Nina och är uppvuxen i Stockholms skärgård, till och med född ombord på en båt! Som mamma till tre döttrar vill jag vara en del av en organisation som ser, lyssnar på och stärker unga tjejer. Efter att ha arbetat som volontär på Alltid Sedd i ett år fick jag blev jag invald i organisationens styrelse där jag hoppas kunna fortsätta att bidra till att exploatering av unga tjejer på nätet upphör.

Till vardags arbetar jag som kommunikationschef för kunskapsutvecklingsföretag med fokus på den nordiska fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen. 

nina@alltidsedd.se

Medarbetare

 

Hanna Melin

Hanna Melin

Verksamhetsansvarig

Jag heter Hanna och är anställd som verksamhetsansvarig på Alltid Sedd. I grunden är jag utbildad människorättsvetare och har en förkärlek till värdegrundsfrågor, barnkonventionen och antidiskriminering. Min bakgrund består av en blandning av engagemang i en rad civilsamhällesorganisationer och inom politiken. Drivet mot sexuellt våld och sexuell exploatering har alltid på olika sätt varit närvarande i mitt yrkesliv. Tidigare har jag främst arbetat med placerade barn och ungdomar samt våldsutsatta kvinnor med beroendeproblematik.

hanna.melin@alltidsedd.se 

072-888 03 58

Märta Larsson

Märta Larsson

Verksamhetsutvecklare

Märta heter jag och är anställd som verksamhetsutvecklare på Alltid Sedd.  Jag är i grunden barnmorska och har genom tidigare jobb och utbildning inriktat mig mot mäns våld mot kvinnor. Jag har tidigare också jobbat med jämställdhet och rätten till en god hälsa. Jag tror på förändringens kraft och har svårt att titta åt andra hållet när jag ser orättvisor. Här på Alltid Sedd skapar vi möjlighet att förändra på riktigt, därför känns det också extra bra att vara en del av teamet.

marta.larsson@alltidsedd.se

072-888 03 54

 

Engagera dig, eller bara säg hej!

072-888 03 58

Ringvägen 100, 118 60 Stockholm

info@alltidsedd.se