Styrelsen

 

Ulrika Persson

Ulrika Persson

Ordförande

Hej! Jag heter Ulrika och är socionom, jag jobbar inom socialtjänsten med att stötta unga med allvarlig riskproblematik till att göra en förändring i tillvaron. Jag har jobbat med ungdomar på olika vis i flera år, som socialsekreterare, fältassistent och kriminalvårdare. Jag jobbade mycket med Föreningen Storasyster när det startade och hade hand om volontärerna, utbildning och massor av annat. Jag startade Alltid Sedd 2019 med visionen att fler i utsatta situationer ska bli sedda. Vår målgrupp förtjänar så otroligt mycket mer än vad samhället hittills förmått ge dem. Det vill vi ändra på!

0707-297 394

 

Linda Bohlin

Linda Bohlin

Vice ordförande

Linda, från Stockholm. Jag jobbar som advokat och marknadsföringsansvarig på advokatbyrå, speciellt inriktad på familjerätt och brottmål. Jobbat med juridik sedan 2011 och jobbar mycket med barn och brottsoffer. Har genom mitt jobb som jurist blivit genuint intresserad av ämnet och tillskansat mig goda kunskaper som jag hoppas kunna dra nytta av i arbetet med föreningen.

linda@alltidsedd.se

Pia Radda

Pia Radda

Ledamot

Presentation kommer inom kort.

 

Susanne Svensson

Susanne Svensson

Ledamot

Erik Buller

Erik Buller

Sekreterare

Jag är civilingenjör och brinner för att lära mig nya saker. Jag är egen företagare, arbetar som projektledare och pluggar juridik. När jag slutade gymnasiet för mer än 20 år sedan hade jag IG i matte, fysik och kemi men efter fem år började jag plugga på Högskola och efter ytterligare fem år tog jag examen därifrån. Jag är otroligt tacksam för att jag kunde få en andra chans och för att personer i min omgivning trodde på mig även om oddsen inte var till min fördel. Genom den resan har jag en tro på att man alltid förtjänar fler chanser och att alla människor har en inneboende förmåga och vilja till förändring.

erik@alltidsedd.se

 

 

Medarbetare

 

Carolina Hanser

Carolina Hanser

Verksamhetsansvarig

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken person. Jag är socionom och tycker om att lyssna på och samtala med unga. Vidare brinner jag för att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

carolina@alltidsedd.se 

072 888 03 58

 

 

Engagera dig, eller bara säg hej!

072-888 03 58

Ringvägen 100, 118 60 Stockholm

info@alltidsedd.se