Styrelsen

 

Ulrika Persson

Ulrika Persson

Ordförande

Hej! Jag heter Ulrika och är socionom, jag jobbar inom socialtjänsten med att stötta unga med allvarlig riskproblematik till att göra en förändring i tillvaron. Jag har jobbat med ungdomar på olika vis i flera år, som socialsekreterare, fältassistent och kriminalvårdare. Jag jobbade mycket med Föreningen Storasyster när det startade och hade hand om volontärerna, utbildning och massor av annat. Jag startade Alltid Sedd 2019 med visionen att fler i utsatta situationer ska bli sedda. Vår målgrupp förtjänar så otroligt mycket mer än vad samhället hittills förmått ge dem. Det vill vi ändra på!

0707-297 394

 

Linda Bohlin

Linda Bohlin

Vice ordförande

Linda, från Stockholm. Jag jobbar som advokat och marknadsföringsansvarig på advokatbyrå, speciellt inriktad på familjerätt och brottmål. Jobbat med juridik sedan 2011 och jobbar mycket med barn och brottsoffer. Har genom mitt jobb som jurist blivit genuint intresserad av ämnet och tillskansat mig goda kunskaper som jag hoppas kunna dra nytta av i arbetet med föreningen.

linda@alltidsedd.se

Pia Radda

Pia Radda

Ledamot

Presentation kommer inom kort.

 

Susanne Svensson

Susanne Svensson

Ledamot

Susanne heter jag och har lång erfarenhet av socialt arbete inom idéburen sektor inom hemlöshet, våldsutsatthet och jämställdhet. Jag är driven inom ledarskap och har hög kompetens inom samverkan. Jag brinner för mångfaldsfrågor och har valt att engagera mig i Alltid Sedd för att föreningen gör ett unikt och mycket viktigt arbete. Jag bidrar som ledamot till metod, finansiering och verksamhetsutveckling.

susanne@alltidsedd.se

Erik Buller

Erik Buller

Sekreterare

Jag är civilingenjör och brinner för att lära mig nya saker. Jag är egen företagare, arbetar som projektledare och pluggar juridik. När jag slutade gymnasiet för mer än 20 år sedan hade jag IG i matte, fysik och kemi men efter fem år började jag plugga på Högskola och efter ytterligare fem år tog jag examen därifrån. Jag är otroligt tacksam för att jag kunde få en andra chans och för att personer i min omgivning trodde på mig även om oddsen inte var till min fördel. Genom den resan har jag en tro på att man alltid förtjänar fler chanser och att alla människor har en inneboende förmåga och vilja till förändring.

erik@alltidsedd.se

 

 

Sophie Poppendicker

Sophie Poppendicker

Ledamot

Är en konsult till titel som jobbar inom Lön, HR och ekonomi. Mer ofta än sällan hamnar jag i hjälpande situationer i livet och har lärt mig genom egna erfarenheter och genom andra vad för personer som finns ute i världen.
För mig var det enkelt att tacka ja till detta uppdrag där jag med mina kunskaper kan stötta föreningen så alla dessa unga våra volontärer hittar där ute får rätt stöd och hjälp. 
sophie@alltidsedd.se

Medarbetare

 

Hanna Melin

Hanna Melin

Verksamhetsansvarig

Hej!
Jag heter Hanna och är verksamhetsansvarig på Alltid sedd. I grunden är jag utbildad människorättsvetare och har en förkärlek till värdegrundsfrågor, barnkonventionen och antidiskriminering.  Min bakgrund består av en blandning av engagemang i en rad civilsamhällesorganisation och drivet mot sexuellt våld startade i Novahuset för närmare åtta år sedan. Tidigare har jag främst arbetat med placerade barn och ungdomar samt våldsutsatta kvinnor med beroendeproblematik. Min drivkraft för den här föreningen grundar sig i att Sverige är förpliktigade att arbeta för att ingen ska bli utsatt för sexuell exploatering. Genom att arbeta för Alltid Sedd och tillsammans med våra fantastiska volontärer, hjälper vi till att förverkliga dessa mål.

hanna.melin@alltidsedd.se 

072-888 03 58

Engagera dig, eller bara säg hej!

072-888 03 58

Ringvägen 100, 118 60 Stockholm

info@alltidsedd.se