Volontärer

 

Alltid Sedds volontärer är vanliga medmänniskor. Vissa är socionomer, jobbar inom vården, skolan eller liknande – men alla är volontärer på sin fritid och de är inte hos oss i sina yrkesroller. 

Om man som ungdom blivit kontaktad av någon som säger att hon är från Alltid Sedd så är det inte alla som vet om de ska tro på att det stämmer eller om det egentligen är en torsk eller någon som groomar. Det förstår vi! Många gånger har du som ungdom blivit hänvisad till den här sidan, för att kunna kika på bild och namn på volontärerna här. Något som är bra att veta är att en volontär från oss:

– Alltid definierar sig som tjej eller kvinna
– Kommer aldrig be dig skicka en bild på dig själv
– Kommer inte föreslå att ni ska träffas

Nedan listas också alla telefonnummer som hör till oss: är det någon som kontaktar dig från ett annat nummer så är det inte en av våra volontärer.

Om någon kontaktar dig och utger sig för att vara från Alltid Sedd men det inte verkar stämma: tala gärna om det för oss då, antingen genom att skicka ett meddelande här på vår hemsida eller mejla Hanna.melin@alltidsedd.se. Det är viktigt för oss att få veta om bedragare utger sig för att vara från Alltid Sedd.

Om det är så att du haft kontakt med en (äkta) volontär från Alltid Sedd och känner att det inte kändes bra av någon anledning, då vill vi också gärna att du hör av dig. Det är väldigt viktigt för oss att ni som blir kontaktade av oss känner er trygga med det bemötande ni får. Skicka ett meddelande eller ett mejl, eller skriv till oss på insta @alltidsedd.
Vi vill förstås kunna svara till dig på det du framfört, men om det känns bäst att vara anonym så går det också bra! Det viktiga är att du vågar säga till.

Klicka här för att se alla våra telefonnummer

0728867650

0728867651

0728867652

0728867653

0728867654

0728867655

0728867656

0728867657

0728867658

0728867659

0728867660

0728867661

0728867662

0728867664

0728867665

0728867666

0728867667

0728867668

0728880350

0728880348

0728880357

0728880354

0728880351

0728880358

0728867669

Rebecca

Rebecca

Passhandledare

Hej jag heter Rebecca och är socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt alla skämt jag hör.

 

Arancha

Arancha

Hejsan! Arancha heter jag och är född och uppvuxen i Spanien. Jag jobbar som ledare inom telekom och brinner för att hjälpa andra. På fritiden så kan man hitta mig i klacken på Hammarbys fotbollsmatcher  eller i publiken på en stand up.

Kajsa

Kajsa

Hej! Jag heter Kajsa, är 24 år gammal och pluggar till statsvetare. Jag älskar att promenera och lyssnar gärna på en spännande podd samtidigt. Något som inte så många vet om mig är att jag har sett serien Modern Family över tio gånger!

Carolina

Carolina

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken person. Jag är socionom och tycker om att lyssna på och samtala med unga. Vidare brinner jag för att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Hanna

Hanna

Hej, jag heter Hanna och är socionom. Jag har i min roll som socialsekreterare arbetat både med barn, ungdomar och vuxna.

På fritiden tycker jag bland annat om att gå på promenader, läsa böcker och att titta på dokumentärer. 

Frida

Frida

Hejsan! Frida heter jag och är en energisk, nyfiken och öppen person. Jag studerar och arbetar utöver det som elevassistent samt på fritids. Att sjunga gör mig glad och jag har alltid tyckt om olika typer av utmaningar.

Sabrina

Sabrina

Sabrina heter jag och är stolt volontär på Alltid Sedd. Jag har testat på en mängd olika studieinriktningar, allt från det kreativa till det naturvetenskapliga och har idag landat i att socionomyrket är helt rätt för mig. Jag brinner för socialt arbete och kärnan i det hela – människans utsatthet.

 

Fanni

Fanni

Hej! Jag heter Fanni och är en 24 år gammal tjej från Stockholm. Jag pluggar till socionom och har ett stort intresse för barns rättigheter, feminism och antirasism. Utöver detta gillar jag att på min lediga tid umgås med min katt, hänga med vänner, gå ut och äta, virka och sola.

Lise

Lise

Presentation kommer inom kort.

Magdalena

Magdalena

Presentation kommer inom kort. 

Nora

Nora

Hej! Jag heter Nora och pluggar just nu mänskliga rättigheter vid universitetet. Jag gick med i Alltid Sedd med förhoppningen att göra världen till en lite bättre plats. På fritiden hittar man mig på mitten av dansgolvet eller uppkrupen i soffan med ett virkprojekt och en bra serie.

Kaja

Kaja

Hej! Jag heter Kaja och är född och uppvuxen i Norge men är numera en nöjd Stockholmare. Jag är utbildad rättssociolog. Saker som gör mig extra glad är djur, att vara ute i naturen och får jag en stund över så läser jag gärna en bra bok. Mina guilty pleasures är dålig reality-tv och allt som innehåller choklad!

Annica

Annica

Hej! Annica heter jag och arbetar inom familjevården i Stockholm. Jag tycker att det är superviktigt att det finns trygga vuxna som finns där för ungdomar som vill ha någon att prata med. När jag är ledig och hemma brukar jag lyssna på spansk musik och bakar ofta chokladbollar med mina barn.

Camilla

Camilla

Hej! Camilla heter jag och är stolt mamma till 3 fantastiska tjejer och storasyster till 3 syskon. Jag har studerat på juristprogrammet och har tidigare arbetat på en advokatbyrå men arbetar idag som vice VD på ett bemanningsföretag. Jag brinner för jämställdhet och alla människors lika värde.

Emőke

Emőke

Hej! Jag heter Emőke och jag kommer från mytomspunna Transsylvanien! Jag var född och uppväxt i Rumänien men är ungrare. Jag jobbar som copywriter på ett tech företag. Jag tycker om att hjälpa människor i nöd, umgås med mina fina vänner och busiga katter, läsa samtida skönlitteratur, titta på österrikisk film, lyssna på elektronisk musik och att laga mat. För att kunna hjälpa fler, hoppas att jag kan lära mig mycket på Alltid sedd. Tillsammans vi kan göra skillnad!

Pernilla

Pernilla

Presentation kommer inom kort.

Ebba

Ebba

Presentation kommer inom kort.

Emelie

Emelie

Presentation kommer inom kort.

Lina

Lina

Presentation kommer inom kort. 

Pernilla

Pernilla

Presentation kommer inom kort. 

Marina

Marina

Hej, jag heter Marina och jobbar som projektledare. Jag brinner för djur och barn och vill gärna hjälpa där jag kan så ibland är vår familj jourhem för hundar utan hem och en gång i veckan är jag stöd för mammor och deras barn som är nya i Sverige. På min fritid gillar jag att träna, lyssna på poddar och umgås med familj och vänner.

Alex

Alex

Hej! Jag heter Alex och är en empatisk, glad och driven person. Jag jobbar som volontär på Alltid Sedd för att jag vill ge stöd till alla som befinner sig i utmanande situationer eller som behöver någon som lyssnar. Till vardags jobbar jag på en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm, men har hela livet haft ett brinnande intresse för psykologi, kriminologi och frågor kring mänskliga rättigheter, som jag har aktivt jobbat med på olika sätt. På fritiden spelar jag tennis, kollar på skräckfilmer och bakar! 

Lea

Lea

Heej! Lea heter jag & är volontär på Alltid sedd då jag tycker dessa frågor är oehört viktiga & vill finnas här som stöd. När jag inte är volontär jobbar jag som projektledare & kommunikatör för två ideella organisationer. Topp tre i livet är: människor, solen & fika! Allt gott! ❤️

Josefine

Josefine

Presentation kommer snart. 

Johanna

Johanna

Bild och presentation kommer snart. 

Tove

Tove

Hej där, jag heter Tove. Jag är utbildad socionom och brinner lite extra för frågor som rör sexuellt våld. Till vardags hänger jag med några fantastiska tjejer på ett HVB-hem och när jag inte är där tittar jag troligtvis på en Disney-film. Jag får energi av att dansa och lyssnar väldigt gärna när någon har det svårt. I min drömvärld är ingen ensam.