Volontärer

 

Alltid Sedds volontärer är vanliga medmänniskor. Vissa är socionomer, jobbar inom vården, skolan eller liknande – men alla är volontärer på sin fritid och de är inte hos oss i sina yrkesroller. 

Om man som ungdom blivit kontaktad av någon som säger att hon är från Alltid Sedd så är det inte alla som vet om de ska tro på att det stämmer eller om det egentligen är en torsk eller någon som groomar. Det förstår vi! Många gånger har du som ungdom blivit hänvisad till den här sidan, för att kunna kika på bild och namn på volontärerna här. Något som är bra att veta är att en volontär från oss:

– Alltid definierar sig som tjej eller kvinna
– Kommer aldrig be dig skicka en bild på dig själv
– Kommer inte föreslå att ni ska träffas

Nedan listas också alla telefonnummer som hör till oss: är det någon som kontaktar dig från ett annat nummer så är det inte en av våra volontärer.

Om någon kontaktar dig och utger sig för att vara från Alltid Sedd men det inte verkar stämma: tala gärna om det för oss då, antingen genom att skicka ett meddelande här på vår hemsida eller mejla ulrika@alltidsedd.se. Det är viktigt för oss att få veta om bedragare utger sig för att vara från Alltid Sedd.

Om det är så att du haft kontakt med en (äkta) volontär från Alltid Sedd och känner att det inte kändes bra av någon anledning, då vill vi också gärna att du hör av dig. Det är väldigt viktigt för oss att ni som blir kontaktade av oss känner er trygga med det bemötande ni får. Skicka ett meddelande eller ett mejl, eller skriv till oss på insta @alltidsedd.
Vi vill förstås kunna svara till dig på det du framfört, men om det känns bäst att vara anonym så går det också bra! Det viktiga är att du vågar säga till.

Klicka här för att se alla våra telefonnummer

0728867650

0728867651

0728867652

0728867653

0728867654

0728867655

0728867656

0728867657

0728867658

0728867659

0728867660

0728867661

0728867662

0728867664

0728867665

0728867666

0728867667

0728867668

0728867669

Arancha

Arancha

Hejsan! Arancha heter jag och är född och uppvuxen i Spanien. Jag jobbar som ledare inom telekom och brinner för att hjälpa andra. På fritiden så kan man hitta mig i klacken på Hammarbys fotbollsmatcher  eller i publiken på en stand up.

Rebecca

Rebecca

Hej jag heter Rebecca och är blivande socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt.

 

Sandra

Sandra

 Hej jag heter Sandra och jobbar inom digital marknadsföring. Förutom att jag brinner för att världen ska bli en mer jämlik och bättre plats trivs jag i naturen och är stolt ägare till en snäll, fluffig katt. Jag dansar balett och älskar dokumentärer och realityserier. 

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Hanna

Hanna

Hej, jag heter Hanna och är socionom. Jag har i min roll som socialsekreterare arbetat både med barn, ungdomar och vuxna.

På fritiden tycker jag bland annat om att gå på promenader, läsa böcker och att titta på dokumentärer. 

Frida

Frida

Hejsan! Frida heter jag och är en energisk, nyfiken och öppen person. Jag studerar och arbetar utöver det som elevassistent samt på fritids. Att sjunga gör mig glad och jag har alltid tyckt om olika typer av utmaningar.

Sabrina

Sabrina

Sabrina heter jag och är stolt volontär på Alltid Sedd. Jag har testat på en mängd olika studieinriktningar, allt från det kreativa till det naturvetenskapliga och har idag landat i att socionomyrket är helt rätt för mig. Jag brinner för socialt arbete och kärnan i det hela – människans utsatthet.

 

Fanni

Fanni

Hej! Jag heter Fanni och är en 24 år gammal tjej från Stockholm. Jag pluggar till socionom och har ett stort intresse för barns rättigheter, feminism och antirasism. Utöver detta gillar jag att på min lediga tid umgås med min katt, hänga med vänner, gå ut och äta, virka och sola.

Melina

Melina

Hej! Melina heter jag och är jurist. Jag arbetar för tillfället som kontraktsjurist på ett internationellt bolag, men mina hjärtefrågor är barns och kvinnors rättigheter. Är en känslomänniska som är svag för djupa och intellektuella samtal. Älskar vindruvor och skratt som kommer från maggropen.

Josefin

Josefin

Hej, jag heter Josefin och är socionom. För att koppla av läser jag deckare och kollar på skräckfilmer. Jag älskar djur av alla dess slag men drömmen är en rottweiler. 

 

Kristel

Kristel

Presentation kommer inom kort

Lisa

Lisa

Hallojs! Lisa heter jag och just nu pluggar jag till fritidsledare i hopp om att det ska göra så att jag kan arbeta med ungdomar som går igenom något tufft och vara den personen som jag själv inte hade som ung. Jag är nog rätt rolig, kreativ och driven när jag behöver vara det. Jag är barnsligt förtjust i Harry Styles och spenderar min fritid med att umgås med vänner, spela tv-spel eller lyssna på min sambos tjat om Bajen… Jag har jobbat med ungdomar som volontär i fem år och jag hoppas verkligen  att det är något som jag alltid kommer att ha möjlighet att göra i framtiden!

Gabriella

Gabriella

Hej! Jag heter Gabriella och arbetar på ett stödboende för ungdomar. Jag är lugn, positiv och tycker om att ha saker att göra. Lyssnar mycket på poddar och älskar min hund.

 

 

Malin

Malin

Hej, det är jag som är Malin och jag har jobbat många år som ledare för unga, både ledare och medarbetare. Jag brinner för att hjälpa andra att skapa förändring som bidrar till förbättring i positiv riktning. Är en musikälskare och livsnjutare som är både mamma, bonusmamma, fru, hund- och kattmatte.

Cecilia

Cecilia

Jag heter Cecilia, jag kommer ursprungligen från Ångermanland men bor nu i Stockholm och jobbar som doktorand i sociologi med ett speciellt intresse för känslor och rättvisa. Det är också viktigt för mig att ha intressen utanför jobbet, som ger energi. Där får musik, natur och rörelse ta mycket plats, och gemenskap såklart.

Jenny

Jenny

Hej! Jag är en glad person som strävar efter att få bidra. Jobbar till vardags i projekt inom elbranschen. På fritiden vill jag gärna vara kreativ eller koppla av med en film eller serie.

Marina

Marina

Hej, jag heter Marina och jobbar som projektledare. Jag brinner för djur och barn och vill gärna hjälpa där jag kan så ibland är vår familj jourhem för hundar utan hem och en gång i veckan är jag stöd för mammor och deras barn som är nya i Sverige. På min fritid gillar jag att träna, lyssna på poddar och umgås med familj och vänner.

Jossan

Jossan

Hej! Jossan heter jag och är en dansant och lekfull mamma till fyra människobarn, fyra nakenkatter och två schäfrar. Till yrket är jag narkossjuksköterska. En ledig kväll spelar jag gärna tennis eller moffar i mig sega ostbågar och djungelvrål framför en krimserie.
Jag vill bidra till att alla barn och ungdomar ska få chansen att känna sig sedda i ett tryggt forum, därför är jag volontär på Alltid sedd.
Mimmi

Mimmi

Hej! Jag heter Mimmi, är 36 år och jobbar som reporter. Jag tycker om att skriva, titta på film och serier, läsa och laga mat. Dessutom gillar jag katter. Speciellt min egen som heter Felix. Jag hoppas kunna vara ett stöd för någon som behöver det.

Nina

Nina

Hej! Jag heter Nina och är uppvuxen i Stockholms skärgård, till och med född ombord på en båt! Som mamma till tre döttrar vill jag vara en del av en organisation som ser, lyssnar på och stärker unga tjejer. Annat som kan vara bra att veta om mig; Jag har alltid skor på mig inomhus, är badkruka, älskar Bon Jovi och har aldrig lyckats hitta rätt uppgång vid Hötorget.

Sara

Sara

Hej, Sara här! Till vardags jobbar jag som säljare på Securitas och jag har jobbat just i säkerhetsbranschen hela mitt vuxna liv. Kvinnors och barns rättigheter är min hjärtefråga och den blev ännu viktigare för mig efter att jag själv blev mamma till två döttrar. Min fritid går uteslutande åt till att träna och äta god mat.

Lise

Lise

Presentation kommer inom kort