Volontärer

 

Carolina

Carolina

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken student. Jag tycker om att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

 

Marie

Marie

Hej jag heter Marie och jag är socionom och i mitt arbete möter jg barn och ungdomar dagligen. Jag drivs av ett engagemang att göra en skillnad för barn och ungdomar så att de kan få förutsättningar att utvecklas och må bra.

Sandra

Sandra

 Hej jag heter Sandra och jobbar inom digital marknadsföring. Förutom att jag brinner för att världen ska bli en mer jämlik och bättre plats trivs jag i naturen och är stolt ägare till en snäll, fluffig katt. Jag dansar balett och älskar dokumentärer och realityserier. 

Jessica

Jessica

Hej, jag är socionomstudent som brinner för att arbeta mot mäns våld mot kvinnor. Bor i Stockholm och spenderar tiden med min make och våra två katter.

 

Hanna

Hanna

Hej, jag heter Hanna och är socionom. Jag har i min roll som socialsekreterare arbetat både med barn, ungdomar och vuxna.

På fritiden tycker jag bland annat om att gå på promenader, läsa böcker och att titta på dokumentärer. 

Frida

Frida

Hejsan! Frida heter jag och är en energisk, nyfiken och öppen person. Jag studerar och arbetar utöver det som elevassistent samt på fritids. Att sjunga gör mig glad och jag har alltid tyckt om olika typer av utmaningar.

Isabelle

Isabelle

Hej, jag heter Isabelle och jobbar som barnskötare inom förskolan. På fritiden håller jag på väldigt mycket med djur och musik. Jag bryr mig väldigt mycket om folk i min omgivning och är oftast glad och positiv.

 

Line

Line

Hej, jag heter Line. Jag är en nyfiken och kreativ själ som älskar att testa nya saker och träffa nya människor. Jag passionerad av mycket bl.a att jobba med hjärtefrågor där jag vill hjälpa andra människor. Men även att träna allt ifrån kampsport, till crossfit och yoga. Att äventyra i vacker natur och att uttrycka mig kreativt i någon form, allt ifrån grafisk design till att måla eller inreda. 

Josefine

Josefine

Josefine heter jag och jobbar i fastighetsbranschen. Jag gillar att träna, läsa böcker och äta choklad. Ormar, kassaköer och bruna bananer står inte högt i kurs hos mig.

Josefin

Josefin

Hej, jag heter Josefin och är Socionom. För att koppla av läser jag deckare och kollar på skräckfilmer. Jag älskar djur av alla dess slag men drömmen är en rottweiler. 

 

Chantella

Chantella

Hej jag heter Chantella och är en nyfiken & glad mamma till en tonårsdotter och son som flyttat hemifrån. Är beteendevetare med en magister i psykologi. För mig är naturen en viktig del av mitt liv, det är där jag landar och fyller på med energi. Jag ser tystnaden och ensamheten som ett gyllene tillfälle för reflektion och en möjlighet att komma i djupare kontakt med mig själv.

Cecilia

Cecilia

Hej! Jag heter Cecilia och jobbar inom socialtjänsten. Jag har att lyssna som arbete, är en riktig foodie och tycker människor är det mest spännande som finns. Jag spenderar alldeles för mycket tid på att titta på gulliga hundklipp samtidigt som jag dricker alldeles för mycket kaffe.

Loren

Loren

Hej! Mitt namn är Loren och jag arbetar på Akutmottagningen för våldtagna på Södersjukhuset.

Jag tror stenhårt på citatet ”Det verkar alltid omöjligt tills det är gjort”.

Jag är också en stor sci-fi nörd, älskar böcker och att titta på skräckfilm när jag är ensam hemma. Har väldigt mörk humor och älskar torra skämt.

 

Valentina

Valentina

Presentation kommer inom kort!

Frida

Frida

Presentation kommer inom kort!

Penelope

Penelope

Hej jag heter Penelope och är socionomstudent. Jag planerar att arbeta som skolkurator och sedan vidareutbilda mig till psykoterapeut, då jag brinner för psykisk ohälsa. Min stora dröm är att sedan vidareutbilda mig till forskare. Sexualpolitik är det område jag vill forska inom.

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Rebecca

Rebecca

Hej jag heter Rebecca och är blivande socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt

 

Sofie

Sofie

Presentation kommer inom kort!