Volontärer

 

Alltid Sedds volontärer är vanliga medmänniskor. Vissa är socionomer, jobbar inom vården, skolan eller liknande – men alla är volontärer på sin fritid och de är inte hos oss i sina yrkesroller. 

Om man som ungdom blivit kontaktad av någon som säger att hon är från Alltid Sedd så är det inte alla som vet om de ska tro på att det stämmer eller om det egentligen är en torsk eller någon som groomar. Det förstår vi! Många gånger har du som ungdom blivit hänvisad till den här sidan, för att kunna kika på bild och namn på volontärerna här. Något som är bra att veta är att en volontär från oss:

– Alltid definierar sig som tjej eller kvinna
– Kommer aldrig be dig skicka en bild på dig själv
– Kommer inte föreslå att ni ska träffas

Nedan listas också alla telefonnummer som hör till oss: är det någon som kontaktar dig från ett annat nummer så är det inte en av våra volontärer.

Om någon kontaktar dig och utger sig för att vara från Alltid Sedd men det inte verkar stämma: tala gärna om det för oss då, antingen genom att skicka ett meddelande här på vår hemsida eller mejla Hanna.melin@alltidsedd.se. Det är viktigt för oss att få veta om bedragare utger sig för att vara från Alltid Sedd.

Om det är så att du haft kontakt med en (äkta) volontär från Alltid Sedd och känner att det inte kändes bra av någon anledning, då vill vi också gärna att du hör av dig. Det är väldigt viktigt för oss att ni som blir kontaktade av oss känner er trygga med det bemötande ni får. Skicka ett meddelande eller ett mejl, eller skriv till oss på insta @alltidsedd.
Vi vill förstås kunna svara till dig på det du framfört, men om det känns bäst att vara anonym så går det också bra! Det viktiga är att du vågar säga till.

Klicka här för att se alla våra telefonnummer

0728867650

0728867651

0728867652

0728867653

0728867654

0728867655

0728867656

0728867657

0728867658

0728867659

0728867660

0728867661

0728867662

0728867664

0728867665

0728867666

0728867667

0728867668

0728880350

0728880348

0728880357

0728880354

0728880351

0728880358

0728867669

Rebecca

Rebecca

Passhandledare

Hej jag heter Rebecca och är socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt alla skämt jag hör.

 

Arancha

Arancha

Hejsan! Arancha heter jag och är född och uppvuxen i Spanien. Jag jobbar som ledare inom telekom och brinner för att hjälpa andra. På fritiden så kan man hitta mig i klacken på Hammarbys fotbollsmatcher  eller i publiken på en stand up.

Kajsa

Kajsa

Hej! Jag heter Kajsa, är 24 år gammal och pluggar till statsvetare. Jag älskar att promenera och lyssnar gärna på en spännande podd samtidigt. Något som inte så många vet om mig är att jag har sett serien Modern Family över tio gånger!

Carolina

Carolina

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken person. Jag är socionom och tycker om att lyssna på och samtala med unga. Vidare brinner jag för att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Hanna

Hanna

Hej, jag heter Hanna och är socionom. Jag har i min roll som socialsekreterare arbetat både med barn, ungdomar och vuxna.

På fritiden tycker jag bland annat om att gå på promenader, läsa böcker och att titta på dokumentärer. 

Frida

Frida

Hejsan! Frida heter jag och är en energisk, nyfiken och öppen person. Jag studerar och arbetar utöver det som elevassistent samt på fritids. Att sjunga gör mig glad och jag har alltid tyckt om olika typer av utmaningar.

Nora

Nora

Hej! Jag heter Nora och pluggar just nu mänskliga rättigheter vid universitetet. Jag gick med i Alltid Sedd med förhoppningen att göra världen till en lite bättre plats. På fritiden hittar man mig på mitten av dansgolvet eller uppkrupen i soffan med ett virkprojekt och en bra serie.

Fanni

Fanni

Hej! Jag heter Fanni och är en 24 år gammal tjej från Stockholm. Jag pluggar till socionom och har ett stort intresse för barns rättigheter, feminism och antirasism. Utöver detta gillar jag att på min lediga tid umgås med min katt, hänga med vänner, gå ut och äta, virka och sola.

Lise

Lise

Presentation kommer inom kort.

Magdalena

Magdalena

Presentation kommer inom kort. 

Pernilla

Pernilla

Presentation kommer inom kort.

Kaja

Kaja

Hej! Jag heter Kaja och är född och uppvuxen i Norge men är numera en nöjd Stockholmare. Jag är utbildad rättssociolog. Saker som gör mig extra glad är djur, att vara ute i naturen och får jag en stund över så läser jag gärna en bra bok. Mina guilty pleasures är dålig reality-tv och allt som innehåller choklad!

Emőke

Emőke

Hej! Jag heter Emőke och jag kommer från mytomspunna Transsylvanien! Jag var född och uppväxt i Rumänien men är ungrare. Jag jobbar som copywriter på ett tech företag. Jag tycker om att hjälpa människor i nöd, umgås med mina fina vänner och busiga katter, läsa samtida skönlitteratur, titta på österrikisk film, lyssna på elektronisk musik och att laga mat. För att kunna hjälpa fler, hoppas att jag kan lära mig mycket på Alltid sedd. Tillsammans vi kan göra skillnad!

Pernilla

Pernilla

 Hej! Jag heter Pernilla och är en stolt volontär hos Alltid Sedd. Jag jobbar som Head of Operations på en träningsapp och gillar att röra på mig, oavsett om det är dans, löpning eller på gym. Är mamma till två små barn och en bonusson. Jag vill hjälpa barn och ungdomar att få chansen att känna sig hörda i ett tryggt forum, därför är jag här på Alltid sedd och bidrar med det jag kan. 

 

Alex

Alex

Hej! Jag heter Alex och är en empatisk, glad och driven person. Jag jobbar som volontär på Alltid Sedd för att jag vill ge stöd till alla som befinner sig i utmanande situationer eller som behöver någon som lyssnar. Till vardags jobbar jag på en digital marknadsföringsbyrå i Stockholm, men har hela livet haft ett brinnande intresse för psykologi, kriminologi och frågor kring mänskliga rättigheter, som jag har aktivt jobbat med på olika sätt. På fritiden spelar jag tennis, kollar på skräckfilmer och bakar! 

Barbara

Barbara

Jag är Barbara, en italienare som flyttade till Sverige och snart ska börja studera som undersköterska. Jag älskar att hjälpa och lyssna på människor som behöver någon att lita på. På fritiden gillar jag att göra hemlagad pizza och focaccia, att vandra i skogen, att gosa min kanin och att titta på ”The good place” om och om igen.

Eva

Eva

Hej, jag heter Eva! Jag har tre barn, en man och två lurviga katter. Jag är utbildad beteendevetare och jag älskar kontakten med människor i alla åldrar. Jag är även volontär på Äldrekontakten där jag regelbundet träffar äldre människor som tycker lika mycket om att fika och prata om allt mellan himmel och jord , som jag. Jag har även jobbat med volontäruppdrag i Nepal, som är ett fantastiskt land med många vänliga människor. Jag hoppas kunna bidra till en värld med mer medmänsklighet, värme och kärlek.

Destiny

Destiny

 Hej, Mitt namn är Destiny och min omgivning beskriver mig oftast som en varm kram med ett stort hjärta. Jag har nyligen utbildat mig inom media och under min fritid ägnar jag mig framförallt åt att gå långa promenader, yoga och spinning. Jag finns här för att sträcka ut min hand och förhoppningsvis ge dig det stöd du behöver. 

Lina

Lina

Presentation kommer inom kort. 

Johanna

Johanna

Hej! Johanna heter jag och är en nyexaminerad masterstudent som brinner för mänskliga rättigheter. Jag har alltid velat jobba med människor vilket har styrt min akademiska väg. På fritiden är jag kreativ och jag gillar att måla eller baka. På senaste tid har jag dessutom fastnat för trenden att göra egna smycken av pärlor. Just nu engagerar jag mig även ideellt i Alltid Sedd och finns här för den som känner ett behov av att prata av sig!

Sarah

Sarah

Presentation kommer inom kort. 

Jenny

Jenny

Hej! Jag heter Jenny och jag har tagit mig hela vägen hit från Norge. I vardagen arbetar jag som kommunikationskonsult och pluggar på universitet. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli ”när jag blir stor”, men jag tycker om att jobba med människor. Min fritid ägnar jag åt att laga (och äta) god mat, köra ett träningspass, hänga med vänner, kolla TV och lyssna på musik. Jag brinner för frågor kring jämställdhet och mänskliga rättigheter, och jag är här för dig om du behöver någon att prata med!

Norea

Norea

Presentation kommer inom kort. 

Tove

Tove

Hej där, jag heter Tove. Jag är utbildad socionom och brinner lite extra för frågor som rör sexuellt våld. Till vardags hänger jag med några fantastiska tjejer på ett HVB-hem och när jag inte är där tittar jag troligtvis på en Disney-film. Jag får energi av att dansa och lyssnar väldigt gärna när någon har det svårt. I min drömvärld är ingen ensam.

Fanny

Fanny

Presentation kommer inom kort. 

Mikaela

Mikaela

Jag heter Mikaela och är socionomstudent. När jag inte pluggar, jobbar extra som personlig assistent eller volontärar på Alltid Sedd så gosar jag gärna med min katt, nördar ner mig i historia, kollar på filmer och serier, odlar på kolonilotten, lyssnar på musik och går ut och dansar. Jag har högt i tak i humor, och gillar att prata om både djupa existentiella frågor men är också en expert på småprat

Åsa

Åsa

Hej! Jag heter Åsa och arbetar som volontär på Alltid Sedd. Jag finns här för dig som är i behov av en trygg vuxen som det går att lita på, oavsett om det handlar om svåra situationer eller om du bara vill ventilera något. För mig är det viktigt att lyssna med respekt, omsorg och utan att döma. Det är ett stort förtroende när någon väljer att dela med sig av sin situation, ett förtroende som jag är tacksam för och värnar om. Jag är också mamma, bonusmamma och en riktig datanörd. På fritiden rider jag, spelar trummor eller slappnar av med en bra tv-serie.

Rebecka

Rebecka

Hej! Jag heter Rebecka och är en 25 år gammal tjej från Stockholm. Jag har studerat på HR-programmet och arbetar idag som teamledare inom rekrytering. På fritiden gillar jag att gå på fotbollsmatcher, umgås med vänner och träna.

Annika

Annika

Presentation kommer inom kort.