Volontärer

 

Carolina

Carolina

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken student. Jag tycker om att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

 

Emma

Emma

Hej! Jag heter Emma och jobbar som matte och NO-lärare på högstadiet. Jag är också make up-artist och tycker bl.a. om att vara i skogen, träna, laga mat och titta på Idol.

Gudrun

Gudrun

Hej jag heter Gudrun.
Jag är en socionomstuderande mamma till två tonåringar som tror helt och fullt på positivt tänkande, vad än alla realister säger 😊 

Marie

Marie

Hej jag heter Marie och jag är socionom och i mitt arbete möter jg barn och ungdomar dagligen. Jag drivs av ett engagemang att göra en skillnad för barn och ungdomar så att de kan få förutsättningar att utvecklas och må bra.

Sandra

Sandra

 Hej jag heter Sandra och jobbar inom digital marknadsföring. Förutom att jag brinner för att världen ska bli en mer jämlik och bättre plats trivs jag i naturen och är stolt ägare till en snäll, fluffig katt. Jag dansar balett och älskar dokumentärer och realityserier. 

Penelope

Penelope

Hej jag heter Penelope och är socionomstudent. Jag planerar att arbeta som skolkurator och sedan vidareutbilda mig till psykoterapeut, då jag brinner för psykisk ohälsa. Min stora dröm är att sedan vidareutbilda mig till forskare. Sexualpolitik är det område jag vill forska inom.

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Rebecca

Rebecca

Hej jag heter Rebecca och är blivande socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt