Volontärer

 

Alltid Sedds volontärer är vanliga medmänniskor. Vissa är socionomer, jobbar inom vården, skolan eller liknande – men alla är volontärer på sin fritid och de är inte hos oss i sina yrkesroller. 

Om man som ungdom blivit kontaktad av någon som säger att hon är från Alltid Sedd så är det inte alla som vet om de ska tro på att det stämmer eller om det egentligen är en torsk eller någon som groomar. Det förstår vi! Många gånger har du som ungdom blivit hänvisad till den här sidan, för att kunna kika på bild och namn på volontärerna här. Något som är bra att veta är att en volontär från oss:

– Alltid definierar sig som tjej eller kvinna
– Kommer aldrig be dig skicka en bild på dig själv
– Kommer inte föreslå att ni ska träffas

Nedan listas också alla telefonnummer som hör till oss: är det någon som kontaktar dig från ett annat nummer så är det inte en av våra volontärer.

Om någon kontaktar dig och utger sig för att vara från Alltid Sedd men det inte verkar stämma: tala gärna om det för oss då, antingen genom att skicka ett meddelande här på vår hemsida eller mejla ulrika@alltidsedd.se. Det är viktigt för oss att få veta om bedragare utger sig för att vara från Alltid Sedd.

Om det är så att du haft kontakt med en (äkta) volontär från Alltid Sedd och känner att det inte kändes bra av någon anledning, då vill vi också gärna att du hör av dig. Det är väldigt viktigt för oss att ni som blir kontaktade av oss känner er trygga med det bemötande ni får. Skicka ett meddelande eller ett mejl, eller skriv till oss på insta @alltidsedd.
Vi vill förstås kunna svara till dig på det du framfört, men om det känns bäst att vara anonym så går det också bra! Det viktiga är att du vågar säga till.

Klicka här för att se alla våra telefonnummer

0728867650

0728867651

0728867652

0728867653

0728867654

0728867655

0728867656

0728867657

0728867658

0728867659

0728867660

0728867661

0728867662

0728867664

0728867665

0728867666

0728867667

0728867668

0728867669

Carolina

Carolina

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken person. Jag jobbar som fältassistent och tycker om att lyssna på och samtala med unga. Vidare brinner jag för att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

 

Rebecca

Rebecca

Hej jag heter Rebecca och är blivande socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt.

 

Sandra

Sandra

 Hej jag heter Sandra och jobbar inom digital marknadsföring. Förutom att jag brinner för att världen ska bli en mer jämlik och bättre plats trivs jag i naturen och är stolt ägare till en snäll, fluffig katt. Jag dansar balett och älskar dokumentärer och realityserier. 

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Hanna

Hanna

Hej, jag heter Hanna och är socionom. Jag har i min roll som socialsekreterare arbetat både med barn, ungdomar och vuxna.

På fritiden tycker jag bland annat om att gå på promenader, läsa böcker och att titta på dokumentärer. 

Frida

Frida

Hejsan! Frida heter jag och är en energisk, nyfiken och öppen person. Jag studerar och arbetar utöver det som elevassistent samt på fritids. Att sjunga gör mig glad och jag har alltid tyckt om olika typer av utmaningar.

Isabelle

Isabelle

Hej, jag heter Isabelle och jobbar som barnskötare inom förskolan. På fritiden håller jag på väldigt mycket med djur och musik. Jag bryr mig väldigt mycket om folk i min omgivning och är oftast glad och positiv.

 

Line

Line

Hej, jag heter Line. Jag är en nyfiken och kreativ själ som älskar att testa nya saker och träffa nya människor. Jag passionerad av mycket bl.a att jobba med hjärtefrågor där jag vill hjälpa andra människor. Men även att träna allt ifrån kampsport, till crossfit och yoga. Att äventyra i vacker natur och att uttrycka mig kreativt i någon form, allt ifrån grafisk design till att måla eller inreda. 

Josefine

Josefine

Josefine heter jag och jobbar i fastighetsbranschen. Jag gillar att träna, läsa böcker och äta choklad. Ormar, kassaköer och bruna bananer står inte högt i kurs hos mig.

Josefin

Josefin

Hej, jag heter Josefin och är Socionom. För att koppla av läser jag deckare och kollar på skräckfilmer. Jag älskar djur av alla dess slag men drömmen är en rottweiler. 

 

Sofie

Sofie

Presentation kommer inom kort!

Frida

Frida

Presentation kommer inom kort!

Gabriella

Gabriella

Hej! Jag heter Gabriella och arbetar på ett stödboende för ungdomar. Jag är lugn, positiv och tycker om att ha saker att göra. Lyssnar mycket på poddar och älskar min hund.

 

 

Anna

Anna

Hej! Jag heter Anna och är en positiv, ödmjuk och snäll person. Arbetar professionellt med våldsutsatta vuxna, barn och ungdomar och jag har varit familjehem för ungdomar tidigare i mitt liv.

Blir glad i hjärtat när jag känner att jag kan hjälpa, stötta och få vara en del i en människas resa mot ett bättre mående och liv.

Är mamma till tre barn som jag gärna umgås med, älskar djur, har två hundar och en katt. Gillar att titta på serier och filmer, läsa böcker och älskar god mat och godis.

Malin

Malin

Hej, det är jag som är Malin och jag har jobbat många år som ledare för unga, både ledare och medarbetare. Jag brinner för att hjälpa andra att skapa förändring som bidrar till förbättring i positiv riktning. Är en musikälskare och livsnjutare som är både mamma, bonusmamma, fru, hund- och kattmatte.

Astrid

Astrid

Hej, Astrid heter jag och är en glad och social tjej från Skåne. Jag är jurist och brinner för barns rätt i samhället. På fritiden tillbringar jag gärna tid ute i naturen eller på en restaurang med vänner.

Cecilia

Cecilia

Jag heter Cecilia, jag kommer ursprungligen från Ångermanland men bor nu i Stockholm och jobbar som doktorand i sociologi med ett speciellt intresse för känslor och rättvisa. Det är också viktigt för mig att ha intressen utanför jobbet, som ger energi. Där får musik, natur och rörelse ta mycket plats, och gemenskap såklart.

Sabrina

Sabrina

Sabrina heter jag och är stolt volontär på Alltid Sedd. Jag har testat på en mängd olika studieinriktningar, allt från det kreativa till det naturvetenskapliga och har idag landat i att socionomyrket är helt rätt för mig. Jag brinner för socialt arbete och kärnan i det hela – människans utsatthet.

Jenny

Jenny

Hej! Jag är en glad person som strävar efter att få bidra. Jobbar till vardags i projekt inom elbranschen. På fritiden vill jag gärna vara kreativ eller koppla av med en film eller serie.

Melina

Melina

Hej! Melina heter jag och är jurist. Jag arbetar för tillfället som kontraktsjurist på ett internationellt bolag, men mina hjärtefrågor är barns och kvinnors rättigheter. Är en känslomänniska som är svag för djupa och intellektuella samtal. Älskar vindruvor och skratt som kommer från maggropen.

Sara

Sara

Presentation kommer inom kort 🙂

Josefin

Josefin

Hej! Josefin heter jag och är en dansant och lekfull mamma till fyra människobarn, fyra nakenkatter och två schäfrar. Till yrket är jag narkossjuksköterska. En ledig kväll spelar jag gärna tennis eller moffar i mig sega ostbågar och djungelvrål framför en krimserie.
Jag vill bidra till att alla barn och ungdomar ska få chansen att känna sig sedda i ett tryggt forum, därför är jag volontär på Alltid sedd.