Volontärer

 

Alltid Sedds volontärer är vanliga medmänniskor. Vissa är socionomer, jobbar inom vården, skolan eller liknande – men alla är volontärer på sin fritid och de är inte hos oss i sina yrkesroller. 

Om man som ungdom blivit kontaktad av någon som säger att hon är från Alltid Sedd så är det inte alla som vet om de ska tro på att det stämmer eller om det egentligen är en torsk eller någon som groomar. Det förstår vi! Många gånger har du som ungdom blivit hänvisad till den här sidan, för att kunna kika på bild och namn på volontärerna här. Något som är bra att veta är att en volontär från oss:

– Alltid definierar sig som tjej eller kvinna
– Kommer aldrig be dig skicka en bild på dig själv
– Kommer inte föreslå att ni ska träffas

Nedan listas också alla telefonnummer som hör till oss: är det någon som kontaktar dig från ett annat nummer så är det inte en av våra volontärer.

Om någon kontaktar dig och utger sig för att vara från Alltid Sedd men det inte verkar stämma: tala gärna om det för oss då, antingen genom att skicka ett meddelande här på vår hemsida eller mejla Hanna.melin@alltidsedd.se. Det är viktigt för oss att få veta om bedragare utger sig för att vara från Alltid Sedd.

Om det är så att du haft kontakt med en (äkta) volontär från Alltid Sedd och känner att det inte kändes bra av någon anledning, då vill vi också gärna att du hör av dig. Det är väldigt viktigt för oss att ni som blir kontaktade av oss känner er trygga med det bemötande ni får. Skicka ett meddelande eller ett mejl, eller skriv till oss på insta @alltidsedd.
Vi vill förstås kunna svara till dig på det du framfört, men om det känns bäst att vara anonym så går det också bra! Det viktiga är att du vågar säga till.

Klicka här för att se alla våra telefonnummer

0728867650

0728867651

0728867652

0728867653

0728867654

0728867655

0728867656

0728867657

0728867658

0728867659

0728867660

0728867661

0728867662

0728867664

0728867665

0728867666

0728867667

0728867668

0728880350

0728880348

0728880357

0728880354

0728880351

0728880358

0728867669

Carolina

Carolina

Passhandledare

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken person. Jag är socionom och tycker om att lyssna på och samtala med unga. Vidare brinner jag för att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

Rebecca

Rebecca

Passhandledare

Hej jag heter Rebecca och är socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt alla skämt jag hör.

 

Arancha

Arancha

Hejsan! Arancha heter jag och är född och uppvuxen i Spanien. Jag jobbar som ledare inom telekom och brinner för att hjälpa andra. På fritiden så kan man hitta mig i klacken på Hammarbys fotbollsmatcher  eller i publiken på en stand up.

Maja

Maja

Presentation kommer inom kort.

 

Sandra

Sandra

 Hej jag heter Sandra och jobbar inom digital marknadsföring. Förutom att jag brinner för att världen ska bli en mer jämlik och bättre plats trivs jag i naturen och är stolt ägare till en snäll, fluffig katt. Jag dansar balett och älskar dokumentärer och realityserier. 

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Hanna

Hanna

Hej, jag heter Hanna och är socionom. Jag har i min roll som socialsekreterare arbetat både med barn, ungdomar och vuxna.

På fritiden tycker jag bland annat om att gå på promenader, läsa böcker och att titta på dokumentärer. 

Frida

Frida

Hejsan! Frida heter jag och är en energisk, nyfiken och öppen person. Jag studerar och arbetar utöver det som elevassistent samt på fritids. Att sjunga gör mig glad och jag har alltid tyckt om olika typer av utmaningar.

Sabrina

Sabrina

Sabrina heter jag och är stolt volontär på Alltid Sedd. Jag har testat på en mängd olika studieinriktningar, allt från det kreativa till det naturvetenskapliga och har idag landat i att socionomyrket är helt rätt för mig. Jag brinner för socialt arbete och kärnan i det hela – människans utsatthet.

 

Fanni

Fanni

Hej! Jag heter Fanni och är en 24 år gammal tjej från Stockholm. Jag pluggar till socionom och har ett stort intresse för barns rättigheter, feminism och antirasism. Utöver detta gillar jag att på min lediga tid umgås med min katt, hänga med vänner, gå ut och äta, virka och sola.

Melina

Melina

Hej! Melina heter jag och är jurist. Jag arbetar för tillfället som kontraktsjurist på ett internationellt bolag, men mina hjärtefrågor är barns och kvinnors rättigheter. Är en känslomänniska som är svag för djupa och intellektuella samtal. Älskar vindruvor och skratt som kommer från maggropen.

Magdalena

Magdalena

Presentation kommer inom kort. 

Kristel

Kristel

Presentation kommer inom kort

Lisa

Lisa

Hallojs! Lisa heter jag och just nu pluggar jag till fritidsledare i hopp om att det ska göra så att jag kan arbeta med ungdomar som går igenom något tufft och vara den personen som jag själv inte hade som ung. Jag är nog rätt rolig, kreativ och driven när jag behöver vara det. Jag är barnsligt förtjust i Harry Styles och spenderar min fritid med att umgås med vänner, spela tv-spel eller lyssna på min sambos tjat om Bajen… Jag har jobbat med ungdomar som volontär i fem år och jag hoppas verkligen  att det är något som jag alltid kommer att ha möjlighet att göra i framtiden!

Nora

Nora

Hej! Jag heter Nora och pluggar just nu mänskliga rättigheter vid universitetet. Jag gick med i Alltid Sedd med förhoppningen att göra världen till en lite bättre plats. På fritiden hittar man mig på mitten av dansgolvet eller uppkrupen i soffan med ett virkprojekt och en bra serie.

Malin

Malin

Hej, det är jag som är Malin och jag har jobbat många år som ledare för unga, både ledare och medarbetare. Jag brinner för att hjälpa andra att skapa förändring som bidrar till förbättring i positiv riktning. Är en musikälskare och livsnjutare som är både mamma, bonusmamma, fru, hund- och kattmatte.

Kaja

Kaja

Hej! Jag heter Kaja och är född och uppvuxen i Norge men är numera en nöjd Stockholmare. Jag är utbildad rättssociolog. Saker som gör mig extra glad är djur, att vara ute i naturen och får jag en stund över så läser jag gärna en bra bok. Mina guilty pleasures är dålig reality-tv och allt som innehåller choklad!

Lise

Lise

Presentation kommer inom kort

Marina

Marina

Hej, jag heter Marina och jobbar som projektledare. Jag brinner för djur och barn och vill gärna hjälpa där jag kan så ibland är vår familj jourhem för hundar utan hem och en gång i veckan är jag stöd för mammor och deras barn som är nya i Sverige. På min fritid gillar jag att träna, lyssna på poddar och umgås med familj och vänner.

Jossan

Jossan

Hej! Jossan heter jag och är en dansant och lekfull mamma till fyra människobarn, fyra nakenkatter och två schäfrar. Till yrket är jag narkossjuksköterska. En ledig kväll spelar jag gärna tennis eller moffar i mig sega ostbågar och djungelvrål framför en krimserie.
Jag vill bidra till att alla barn och ungdomar ska få chansen att känna sig sedda i ett tryggt forum, därför är jag volontär på Alltid sedd.
Mimmi

Mimmi

Hej! Jag heter Mimmi, är 36 år och jobbar som reporter. Jag tycker om att skriva, titta på film och serier, läsa och laga mat. Dessutom gillar jag katter. Speciellt min egen som heter Felix. Jag hoppas kunna vara ett stöd för någon som behöver det.

Kajsa

Kajsa

Hej! Jag heter Kajsa, är 24 år gammal och pluggar till statsvetare. Jag älskar att promenera och lyssnar gärna på en spännande podd samtidigt. Något som inte så många vet om mig är att jag har sett serien Modern Family över tio gånger!

Anna

Anna

Hej, jag heter Anna och studerar psykologi och arbetar med personlig assistans.
Jag är uppväxt i skärgården och på min fritid spenderar jag gärna tid ute på vattnet. Jag är mamma till två barn och tycker om att umgås med familj, vänner och mina djur.

Annica

Annica

Hej! Annica heter jag och arbetar inom familjevården i Stockholm. Jag tycker att det är superviktigt att det finns trygga vuxna som finns där för ungdomar som vill ha någon att prata med. När jag är ledig och hemma brukar jag lyssna på spansk musik och bakar ofta chokladbollar med mina barn.

Camilla

Camilla

Hej! Camilla heter jag och är stolt mamma till 3 fantastiska tjejer och storasyster till 3 syskon. Jag har studerat på juristprogrammet och har tidigare arbetat på en advokatbyrå men arbetar idag som vice VD på ett bemanningsföretag. Jag brinner för jämställdhet och alla människors lika värde.

Emőke

Emőke

Hej! Jag heter Emőke och jag kommer från mytomspunna Transsylvanien! Jag var född och uppväxt i Rumänien men är ungrare. Jag jobbar som copywriter på ett tech företag. Jag tycker om att hjälpa människor i nöd, umgås med mina fina vänner och busiga katter, läsa samtida skönlitteratur, titta på österrikisk film, lyssna på elektronisk musik och att laga mat. För att kunna hjälpa fler, hoppas att jag kan lära mig mycket på Alltid sedd. Tillsammans vi kan göra skillnad!

Pernilla

Pernilla

Presentation kommer inom kort.

Ebba

Ebba

Presentation kommer inom kort.

Emelie

Emelie

Presentation kommer inom kort.

Lina

Lina

Presentation kommer inom kort. 

Pernilla

Pernilla

Presentation kommer inom kort.