Volontärer

 

Alltid Sedds volontärer är vanliga medmänniskor. Vissa är socionomer, jobbar inom vården, skolan eller liknande – men alla är volontärer på sin fritid och de är inte hos oss i sina yrkesroller. 

Om man som ungdom blivit kontaktad av någon som säger att hon är från Alltid Sedd så är det inte alla som vet om de ska tro på att det stämmer eller om det egentligen är en torsk eller någon som groomar. Det förstår vi! Många gånger har du som ungdom blivit hänvisad till den här sidan, för att kunna kika på bild och namn på volontärerna här. Något som är bra att veta är att en volontär från oss:

– Alltid definierar sig som tjej eller kvinna
– Kommer aldrig be dig skicka en bild på dig själv
– Kommer inte föreslå att ni ska träffas

Nedan listas också alla telefonnummer som hör till oss: är det någon som kontaktar dig från ett annat nummer så är det inte en av våra volontärer.

Om någon kontaktar dig och utger sig för att vara från Alltid Sedd men det inte verkar stämma: tala gärna om det för oss då, antingen genom att skicka ett meddelande här på vår hemsida eller mejla ulrika@alltidsedd.se. Det är viktigt för oss att få veta om bedragare utger sig för att vara från Alltid Sedd.

Om det är så att du haft kontakt med en (äkta) volontär från Alltid Sedd och känner att det inte kändes bra av någon anledning, då vill vi också gärna att du hör av dig. Det är väldigt viktigt för oss att ni som blir kontaktade av oss känner er trygga med det bemötande ni får. Skicka ett meddelande eller ett mejl, eller skriv till oss på insta @alltidsedd.
Vi vill förstås kunna svara till dig på det du framfört, men om det känns bäst att vara anonym så går det också bra! Det viktiga är att du vågar säga till.

Klicka här för att se alla våra telefonnummer

0728867650

0728867651

0728867652

0728867653

0728867654

0728867655

0728867656

0728867657

0728867658

0728867659

0728867660

0728867661

0728867662

0728867664

0728867665

0728867666

0728867667

0728867668

0728867669

Carolina

Carolina

Hej! Jag heter Carolina och är en energifylld, social och nyfiken person. Jag jobbar som fältassistent och tycker om att lyssna på och samtala med unga. Vidare brinner jag för att diskutera, utmana mig själv och är en sann fotbollsfantast.

 

Rebecca

Rebecca

Hej jag heter Rebecca och är blivande socionom, professionell lyssnare, djurvän och serienörd. Jag har väldigt dålig humor så jag kommer troligtvis skratta åt.

 

Sandra

Sandra

 Hej jag heter Sandra och jobbar inom digital marknadsföring. Förutom att jag brinner för att världen ska bli en mer jämlik och bättre plats trivs jag i naturen och är stolt ägare till en snäll, fluffig katt. Jag dansar balett och älskar dokumentärer och realityserier. 

Åsa

Åsa

Hej jag heter Åsa och jag och är en dykande serienörd med en förkärlek till hajar. Jag utbildar mig, lever och lär för att bli en soctant du faktiskt vill prata med.

Hanna

Hanna

Hej, jag heter Hanna och är socionom. Jag har i min roll som socialsekreterare arbetat både med barn, ungdomar och vuxna.

På fritiden tycker jag bland annat om att gå på promenader, läsa böcker och att titta på dokumentärer. 

Frida

Frida

Hejsan! Frida heter jag och är en energisk, nyfiken och öppen person. Jag studerar och arbetar utöver det som elevassistent samt på fritids. Att sjunga gör mig glad och jag har alltid tyckt om olika typer av utmaningar.

Isabelle

Isabelle

Hej, jag heter Isabelle och jobbar som barnskötare inom förskolan. På fritiden håller jag på väldigt mycket med djur och musik. Jag bryr mig väldigt mycket om folk i min omgivning och är oftast glad och positiv.

 

Line

Line

Hej, jag heter Line. Jag är en nyfiken och kreativ själ som älskar att testa nya saker och träffa nya människor. Jag passionerad av mycket bl.a att jobba med hjärtefrågor där jag vill hjälpa andra människor. Men även att träna allt ifrån kampsport, till crossfit och yoga. Att äventyra i vacker natur och att uttrycka mig kreativt i någon form, allt ifrån grafisk design till att måla eller inreda. 

Josefine

Josefine

Josefine heter jag och jobbar i fastighetsbranschen. Jag gillar att träna, läsa böcker och äta choklad. Ormar, kassaköer och bruna bananer står inte högt i kurs hos mig.

Josefin

Josefin

Hej, jag heter Josefin och är Socionom. För att koppla av läser jag deckare och kollar på skräckfilmer. Jag älskar djur av alla dess slag men drömmen är en rottweiler. 

 

Sofie

Sofie

Presentation kommer inom kort!

Frida

Frida

Presentation kommer inom kort!

Loren

Loren

Hej! Mitt namn är Loren och jag arbetar på Akutmottagningen för våldtagna på Södersjukhuset.

Jag tror stenhårt på citatet ”Det verkar alltid omöjligt tills det är gjort”.

Jag är också en stor sci-fi nörd, älskar böcker och att titta på skräckfilm när jag är ensam hemma. Har väldigt mörk humor och älskar torra skämt.